Startside

Velkommen til min personlige blogg som skal handle om litt av hvert, derfor tittelen på denne førstesiden! Jeg har mange jern i ilden og mange interesser som jeg gjerne vil dele med andre. Denne bloggen gir meg muligheten til det!katcho

Litt om meg

Jeg har passert 40, er skilt og har 3 barn som nå begynner å bli voksne. Jeg har en fulltidsjobb innen helse og omsorg, en jobb jeg trives godt i. Det er en givende jobb, selv om det innimellom kan være stressende og frustrerende. Så jeg trenger noen pauser innimellom og det er da hobbyer og fritidsaktiviteter er godt å ha.

Vi bor i Nittedal, i en to-delt enebolig. Min eksmann bor også i kommunen. Langt nok unna til at vi har våre separate liv, men nært nok til at ungene har beholdt samme venner og går på samme skole som når vi var gift. Dette var viktig for oss ettersom vi ønsker å sikre at barna ble minimalt berørt av skilsmissen.

Hobbyer

Jeg er en rastløs person, jeg må alltid ha noe å holde fingrene i. Så sitter jeg å ser på tv eller leser en god bok, så sitter jeg og strikker eller fletter eller driver med noe lignende. Samtidig så må jeg innrømme at jeg ikke er spesielt flink ☺

Så det er helt enkle oppskrifter, som ikke krever ekstra oppmerksomhet. Mange skjerf, mange pannebånd og annet smått har blitt til mens jeg sitter og ser på tv.

Når jeg ikke driver med håndarbeid så spiller jeg. CandyCrush og Bubblewitch er selvsagte, men i tillegg så liker jeg å spille casinospill. Heldigvis så finner jeg alle slike spill på iPaden og telefonen. Jeg er en fan av å ha det enkelt!

Lesehest

Jeg er en lesehest og det er ikke få bøker jeg leser hver uke. Før var dette et problem ettersom jeg ikke hadde plass til alle bøkene. Heldigvis så har det nå kommet en rekke elektroniske e-bok løsninger. Jeg har selvsagt skaffet meg en kindle så jeg kan bestille bøker direkte fra amazon, og i tillegg har jeg en norsk e-bok leser. Jeg må innrømme at det norske e-bok systemet har vært så lite brukervennlig at jeg nesten ikke bruker dette lenger.

Så med flere hundre bøker på min lille kindle og en direkte kobling til amazon sitt store bokutvalg, så behøver jeg aldri å være redd for å kjede meg! Bøker kan lastes ned på mobilnett, uten ekstra kostnader; perfekt for meg!

Hva vil jeg skrive om?

Gjennom denne bloggen så vil du få et lite innblikk i hverdagen min, uten at jeg skal lage en dagbok på nettet. Jeg vil skrive litt om hobbyene mine teks som norske spilleautomater på nett, hverdagens mas og stress og ikke minst kos!

Jeg er fremdeles ny på blogging så veien blir til mens jeg går.